foradia mediambient

La Coordinadora pel valencià prepara les Jornades Formatives Encontre d’Ensenyaments

Aquesta serà l'edició XII i se celebraran durant les vesprades del 21, 24 i 28 de setembre de forma presencial o telemàtica

La Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i El Comtat (Escola Valenciana) ha convocat la XII edició de les ‘Jornades Formatives Encontre d’Ensenyaments 2021’, que se celebraran durant els dies 21, 24 i 28 de setembre de forma presencial, a la Biblioteca de Cocentaina, o també de forma telemàtica a través d’un enllaç en el qual es podrà veure la videoconferència.

Les jornades estan certificades amb 10 crèdits de formació pel Centre de Formació del Professorat d’Alcoi (CEFIRE-Alcoi).

El títol que s’ha triat per a les jornades d’aquest 2021 és ‘Recursos d’innovació educativa’.

Per a poder matricular-se s’ha d’accedir a la web del CEFIRE d’Alcoi i buscar el curs en l’oferta formativa. S’ha de confirmar l’assistència abans de 18 de setembre.

Durant aquestes jornades, prop d’una dotzena de centres educatius presentaran les seues experiències innovadores, tant en els nivells de primària com de secundària.

Els coordinadors del curs són Francesc Gisbert, de l’IES Serra de Mariola de Muro, i Elionor Ortolà, de l’IES Fra Ignasi Barrachina d’Ibi. Aquest encontre és una oportunitat per a divulgar i compartir experiències entre docents de tots els nivells, i de millorar eines d’aprenentatge.

La programació de les jornades és:

El dimarts 21 de setembre tindrà lloc la presentació i seguidament començaran els centres a dur a terme les seues conferències. Aquest primer dia participaran l’IES Andreu Sempere d’Alcoi, l’IES Cotes Baixes d’Alcoi, el CEIP Bracal de Muro d’Alcoi, l’IES Serra de Mariola de Muro, i l’IES Para Arques de Cocentaina. A més, hi haurà un esplai per a berenar i es farà una visita guiada a l’exposició ‘Empar Navarro: una mestra compromesa’.

Les jornades continuaran el divendres 24 de setembre amb les ponències de la junta directiva de la Coordinadora pel valencià, l’IES l’Estació d’Ontinyent, el CEIP Luis Gosálbez de Tibi, i el CEIP Albolafia de Còrdova.

El dimarts 28 de setembre serà l’últim dia i intervindran l’IES Pare Arques de Benilloba, el CEIP Rico Sapena de Castalla, el CEIP Teixereta d’Ibi, i finalment es farà la presentació del llibre ‘Nosaltres. Els primers moviments de l’Escola Valenciana’ de Josep Chaqués.

Les inscripcions podran fer-se fins al dia 19 de setembre. En aquestes jornades col·laboren l’Escola Valenciana, l’Ajuntament de Cocentaina, la Biblioteca de Cocentaina, l’Oficina AVIVA, l’Ajuntament d’Alcoi, la Conselleria de Cultura, Educació i Esport; Andana Llibres, i la Fundació Bromera.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *