foradia pressupostparticipatiualcoi

La gastronomia present a la Fira Modernista gràcies a ‘La cocina de la abuela’

Aquest és un llibre de receptes, sobretot de dolços, que ha preparat l'Associació Amics del Modernisme. A més, des del Club Rotary Font Roja s'ha organitzat un dinar solidari al Savoy

La Fira Modernista continua afegint activitats a la seua programació. En primer lloc l’Associació Amics del Modernisme ha preparat un llibre de receptes, ‘La cocina de la abuela’, que explica com fer aquells menjars més tradicionals, especialment dolços típics de la nostra zona.

La presentació tindrà lloc en la vesprada del 16 de setembre, a les 19:30h al Saló Rotonda del Círculo Industrial. Els beneficis que s’aconseguisquen d’aquest llibre es destinaran a l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi.

A més, hi haurà un altre esdeveniment solidari amb menjar com a protagonista, i és que des de Club Rotary Font Roja s’ha organitzat un dinar benèfic a l’Hostal Savoy, en benefici de l’Associació Pare Don Bosco, que ajuda a xiquets i xiquetes en exclusió social. Per a poder assistir al dinar s’haurà d’anar vestit per a l’ocasió, és a dir, vestit de l’època. Es podran retirar els tiquets per assistir a aquest acte, que comptarà amb música en directe i altres sorpreses, fins al dia 22 de setembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *