foradia subscriutegrat

Virginia Bolufer: “Tot el que siga festa i servisca per a entretenir enriqueix a Alcoi”

Sisena edició de Fira Modernista i cada vegada són més les persones que gaudeixen d’aquesta festivitat que va creixent any rere any. Però, aquesta festa no sols serveix per a divertir-se, sinó que també pot servir com a revulsiu de l’economia local per al mes de setembre

Les ballarines del ballet de Virginia Bolufer participen en la Fira Modernista des de la primera edició, i enguany tampoc podien faltar a aquest esdeveniment: “Enguany participarem en el mercat de la plaça d’Espanya que es fa el dissabte 23 al matí. Tindrem una tendeta i tot, i anirem fent passes del nostre ball perquè tota la gent puga veure’l. A més a més, també estarem presents al sopar solidari que es fa al Savoy”. Bolufer, acompanyada de les seues ballarines també participaran al pregó i a la desfilada del divendres 22 de setembre, on acompanyaran als Samarites i al Grup de Recreació Modernista, dos entitats a les quals la coreògrafa i el seu ballet està molt lligada: “Ens agrada molt participar en companyia d’ells en moltes actuacions que fem”.

Per a Virginia Bolufer la Fira Modernista ha sigut una gran idea: “Aquesta festa em pareix estupenda. Tot el que siga festa i servisca per a entretenir a la ciutadania enriqueix a Alcoi. A més a més, aprenem moltes coses d’eixa època. Per exemple, per a preparar les coreografies, hem aprés moltíssim de què es feia. Aleshores, em pareix molt bona idea fer aquest tipus d’esdeveniments”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *