foradia subscriutegrat

Gandia celebra la 46 edició del concurs internacional de Fideuà

Aquest certamen se celebrarà el dia 14 de setembre, i se celebrarà a l'Hotel Bayren, sense públic, i amb un estricte protocol d'aforament

Per a la localitat de Gandia, la fideuà “és un exemple de la reinvenció i l’inici d’un nou temps”, i aquest volen que siga l’esperit de la 46 edició del concurs internacional de Fideuà de Gandia, que se celebrarà el dia 14 de setembre, a l’hotel Bayren. Aquesta edició no estarà oberta al públic i comptarà amb un estricte control d’aforament per a garantir les condicions sanitàries d’assistents i participants en el concurs.

La presentació d’aquest esdeveniment va tindre lloc ahir i va comptar amb la participació del president de l’associació organitzadora, Avelino Alfaro, i per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto. També va assistir el vicealcalde, Josep Alandete i el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, a més d’altres regidors, membres de l’oposició i representants del sector turístic i empresarial de la ciutat i de la comarca.

Avelino Alfaro ha volgut recordar que “la gastronomia per a nosaltres és essencial i per això lluitem dia a dia. Volem que aquest curs contribuïsca a associar de manera inequívoca les paraules fideuà i Gandia”.

Per la seua banda, l’alcalde, José Manuel Prieto, ha agraït als organitzadors la capacitat de resistència i per seguir fent de la fideuà de Gandia “un dels atractius culinaris de la nostra ciutat”, i ha recordat que: “Hui tornem a encendre el foc d’un plat que va nàixer com a solució a un problema inesperat. És el mateix repte que ara afrontem tots després de superar una pandèmia que ens ha deixat adolorits”.

Com ha indicat l’alcalde, enguany hi haurà una gran representació internacional, ja que han vingut cuiners procedents d’Argentina, Estats Units, Mèxic o el Perú.

“Hem d’estar orgullosos de poder organitzar un concurs com aquest i de tota la tasca que heu desenvolupat des de l’Associació durant la pandèmia per ajudar a tota la gent que ho estava passant malament” ha declarat Prieto, que va finalitzar la seua intervenció afirmant que “és moment de mirar endavant, de recuperar el temps que havia quedat en suspens i d’omplir els nostres sentits amb aquest plat tan nostre”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *