foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi i la Universitat d’Alacant reforcen la seua relació

La rectora de la UA, Amparo Navarro, juntament amb el seu equip directiu, han revisat amb l'alcalde alcoià, Toni Francés, diferents projectes que volen dur endavant de manera conjunta

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, s’ha reunit amb la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, per tal d’abordar les diferents iniciatives que volen dur conjuntament.

Les dos parts han expressat la seua voluntat de reforçar les seues aliances que abasten tant l’extensió universitària com l’activitat cultural, la investigació i la docència, remarcant la importància del treball desenvolupat des del campus d’Alcoi, i des de l’Estació Científica Font Roja Natura de la Universitat d’Alacant.

També s’ha expressat la necessitat de donar continuïtat i reforçar la Càtedra d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant Antoni Miró, i més ara que l’artista rebrà la Medalla d’Or i la distinció de Fill Predilecte de la ciutat. Amparo Navarro ha recordat que l’UA ha fet l’adhesió per a aquest nomenament, i s’ha sumat també com a integrant de la Xarxa Lluís Vives d’Universitats.

La rectora ha destacat el compromís de la UA amb Alcoi, i ha subratllat l’ampliació del conveni del campus universitari “un projecte que suposa un esforç molt important per a la Universitat i que ens agradaria veure ampliat i dotat d’una identitat pròpia i distintiva”. En aquest curs es graduarà la primera promoció d’estudiants que han cursat tots els cursos al campus alcoià.

Toni Francés ha explicat que l’Ajuntament d’Alcoi té la voluntat de continuar col·laborant amb aquesta institució acadèmica: “Alcoi és una de les poques ciutats que compta amb dos campus universitaris, una cosa fonamental per a contribuir a la generació i retenció de talent, la creació d’oportunitats i de riquesa”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *