foradia subscriutegrat

Cocentaina anima a la ciutadania a votar als Pressupostos Participatius de la Generalitat

El termini de votacions terminarà el dia 30 de setembre, i des del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina animen que la gent vote la seua proposta per a fer un homenatge a les víctimes del franquisme, la dictadura i la Guerra Civil Espanyola

El dia 30 de setembre finalitzarà el termini per a poder votar als Pressupostos Participatius de la Generalitat Valenciana, i des del Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina animen a la ciutadania a què voten la proposta per a fer un homenatge a les víctimes del franquisme, dictadura, i la Guerra Civil Espanyola. Per a poder votar es pot accedir a través d’aquest enllaç, i per a poder votar qualsevol de la resta de propostes podràs fer-ho fent clic ací.

Es poden votar propostes en dos àmbits, de ‘Comunitat Valenciana’ i projectes per comarques, en el nostre cas, ‘Comarques de l’Interior’. Es poden votar totes les propostes possibles fins a esgotar el crèdit individual disponible que hi ha per a cada categoria.

Des del Fòrum assenyalen que: “Aquests són els primers pressupostos participatius de la nostra Comunitat i és una bona notícia que en Democràcia es fomente la participació de la ciutadania amb iniciatives com aquesta i no només en eleccions, cada 4 anys”.

Totes les propostes que superen la fase de votació es finançaran amb el pressupost de la Generalitat Valenciana de 2022, fins a esgotar el pressupost assignat als pressupostos participatius. Així que, si dones suport a la proposta del Fòrum, amb el teu vot faràs possible aquest merescut homenatge a tants homes i dones que van combatre i van ser víctimes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *