foradia subscriutegrat

Mascaretes creades en Alcoi reutilitzables i solidàries

Cada euro obtingut amb la venda de les mascaretes, es destinarà a la Federació Espanyola de Banc d'Aliments o a la Fundació Aladina

L’empresa tèxtil alcoiana, Yadisema, s’ha transformat a causa de la pandèmia. La necessitat de portar mascaretes va portar a l’empresa a què en pocs mesos fabricara aquest nou complement, però amb la característica de què fora antiviral, reutilitzable i sobretot, solidària.

Miguel Gisbert Balaguer, CEO de l’empresa, juntament amb el seu fill Miguel, van acordar ser sensibles amb el moment econòmic tan complicat que s’està vivint, i per aquest motiu de cada venda es destinarà 1 euro per a la Fundació Espanyola de Bancs d’Aliments o a la Fundació Aladina.

Segons ha declarat Miguel Gisbert: “hem sigut capaços de reconvertir-nos i redirigir la nostra empresa, però altres persones no han tingut tanta sort, i ho estan passant mal. Per això pensem que toca arrimar el muscle i donar part del benefici a Aladina, i a la Federació de Banc d’Aliments”. Yadisema pot fabricar 40.000 mascaretes al dia, és a dir unes 200.000 al mes.

Es poden adquirir a través de la seua pàgina web i poden viatjar a qualsevol part del món. La venda per internet ha permés estalviar alguns costos d’intermediaris, un benefici que s’inverteix en fins solidaris.

Aquestes mascaretes donen una bona protecció en exteriors i interiors, i estan disponible en color blau i verd.

Una altra dels seus beneficis és que la seua producció pot considerar-se respectable amb el medi ambient, ja que amb la compra de 5 unitats, s’està evitant utilitzar 75 mascaretes no reutilitzables.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *