foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi realitza un reconeixement solidari al poble palestí

• El poble d'Alcoi en reconeixement i suport al Dret a la Resistència del Poble Palestí. • Alcoi és el primer municipi del País Valencià que està adherit al moviment BDS.

img_9985
Hui és dia Internacional de la Solidaritat amb el poble Palestí, per aquest motiu l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat un acte junt amb el BDS País Valencià al Jardí de la Pau al Centre Cervantes Jove per a reconeixe al poblé palestí.

En primer lloc s’han llegit poesies d’autors palestins, després s’ha procedit a la lectura d’un manifest i l’acte ha acabat amb el descobriment d’una placa commemorativa.

El text de la placa siu el següent: “el poble d’Alcoi en reconeixement i suport al Dret a la Resistència del Poble Palestí fins que Israel respecte els drets humans, complisca la legalitat internacional i pose fi a l’ocupació il·legal de Palestina”.

Cal recordar que Alcoi és el primer municipi del País Valencià que està adherit al moviment BDS. Perquè, tal com deia Nelson Mandela, “sense la lliberta de Palestina, la nostra està incompleta“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *