foradia

El Polígon Cotes Baixes ja és Entitat de Gestió i Modernització

Durant l'acte de ratificació de la constitució de l'Entitat, també es va aprovar el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament, un acord que suposa una inversió de 15.000 euros en millores al polígon

L’Àgora ha acollit l’Assemble de Ratificació de la Constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes. En l’acte es va adequar l’Associació Cotes Baixes a la llei vigent quan a Gestió, Modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

També es va aprovar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi, els estatuts i el pla inicial d’actuació de l’EGM. La col·laboració amb el consistori suposa una inversió de 15.000 euros per a realitzar diferents millores al polígon.

Ara que ja s’ha fet la ratificació de l’Assemblea, el següent pas és portar-ho al pla, i per la importància que té aquest projecte, és probable que es realitze un ple extraordinari, és a dir, que s’espera que abans de novembre puga estar aprovat. Ja al passat desembre es va aprovar al plenari la col·laboració amb aquesta entitat.

Jordi Segura, regidor d’Indústria, ha destacat que: “Cotes Baixes serà la primera Àrea Industrial de la província i la primera pública en la Comunitat Valenciana. Per al nostre govern la indústria és fonamental, Alcoi ha sigut, és i serà, una ciutat industrial. Volem impulsar la indústria que tenim, crear nova de la mà de la gent de la nostra ciutat i atraure també a una altra de fora, configurant entre tots aqueix creixement d’un sector fonamental en la nostra terra. També vull felicitar i agrair el treball que està duent a terme l’empresariat amb l’objectiu d’aconseguir ser una àrea industrial avançada”.

Que el polígon industrial Cotes Baixes siga una àrea avançada suposa que podran optar a ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poder arribar des de diferents administracions o una major visibilitat d’aquestes zones per a atraure noves empreses.

Font: Redacció./


bigdata

subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *