foradia subscriutegrat

Els carrers D, E i F de Cotes Baixes ja estan reurbanitzats

La intervenció ha consistit en la repavimentació necessària per a reparar la part la xarxa viària del polígon industrial més danyada

Ja està finalitzada la reurbanització de tres carrers del polígon industrial de Cotes Baixes. En concret, es tracta dels vials D, E i F, unes actuacions que s’emmarquen dins dels treballs d’adequació i millora de les àrees industrials d’Alcoi. En total s’ha previst una inversió de 201.977 euros, una quantitat que és finançada per l’IVACE, qui aportarà 165.340 euros, mentre que la resta aniran a càrrec del consistori alcoià.

Segons ha destacat el regidor d’Indústria i Activitats, Jordi Segura, “millorar les condicions que el nostre sòl industrial ofereix tant a les empreses ja consolidades com a les que vulguen assentar-se en un futur, és un objectiu prioritari per a aquest Govern, que ha fet un important esforç econòmic en aqueix sentit”. Segura ha destacat, a més, la importància de comptar amb el suport de l’Administració autonòmica, que “a través de l’IVACE ofereix una ajuda crucial per a aconseguir que els polígons d’Alcoi atractius i competitius”.

Pel que fa a aquests tres carrers del polígon de Cotes Baixes, s’hi ha repavimentat la part necessària per a reparar la part la xarxa viària del polígon industrial de Cotes Baixes més deteriorada que existeix. Per a dur a terme aquestes obres, el pressupost ha ascendit a 95.000 euros. D’aquesta quantitat, 77.767 euros (un 81,86%) s’han obtingut gràcies a les ajudes concedides per l’IVACE, mentre que l’aportació municipal és de 17.233 euros, és a dir, el 18,14%.

La superfície total de l’àmbit sobre el qual s’ha actuat ascendeix a uns 7.000 metres quadrats. A més de la reposició del paviment per a impedir que afloren clivelles en superfície, s’ha procedit també al pintat de la senyalització horitzontal sobre la calçada, així com del carril bici en carrer E.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *