foradia subscriutegrat

Ivan Gisbert escriurà el manifest del 9 d’Octubre

Aquest manifest es llegirà en l'acte de lliurament dels premis, una gala que se celebrarà al Teatre Calderón i que serà presentada per la comunicadora Ajo Valls

Com cada 9 d’octubre Alcoi celebra la gala de lliurament de premis. En aquesta edició ja coneixem als premiats que són Marisa Blanes, Francesc Bernàcer, i el CAEHA, i ara, s’ha donat a conéixer qui serà l’encarregat d’escriure el manifest.

Serà el filòleg i doctor en literatura catalana Ivan Gisbert López, que des de 2008 exerceix de professor de Valencià, Llengua i Literatura, en diferents instituts, i actualment està a Elx. També és membre del grup d’Investigació del Grup d’Estudis Transversals de la Universitat d’Alacant, i compta amb el Títol de Màster de Postgrau d’Assessorament lingüístic i cultura literària: aplicacions al context valencià; i ha participat en congressos, seminaris i col·loquis sobre literatura contemporània. Gisbert compta amb experiència en l’àmbit literari com a editor director i traductor de publicacions, i és escriptor i col·laborador en articles periodístics en mitjans digitals o associacions culturals.

Un altre dels detalls que ja coneixem d’aquesta gala és que la presentadora serà Ajo Valls. És llicenciada en comunicació audiovisual al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, i la seua trajectòria està lligada als mitjans de comunicació, especialment la televisió, on ha fet treballs d’edició, càmera, redacció, locució, i actualment presenta els programes ‘Mosaic de les Comarques’ i ‘Sentim la Festa’ en TVA, i col·labora al magazín cinematogràfic ‘Estem de cine’ i acaba d’exercir d’ajudant de direcció en la sèrie ‘Insurrecció’.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha destacat que: “una vegada més comptem amb dos professionals alcoians per a presentar la gala i escriure el manifest d’una data tan significativa per a nosaltres com és el 9 d’octubre. Estem convençuts que la sensibilitat i el bagatge literari i artístic d’Ivan Gisbert, units a la frescor i solvència d’una presentadora com Ajo Valls, es complementaran a la perfecció”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *