foradia subscriutegrat

La creativa Paula Bonet exposarà la seua experiència d’èxit a la Cambra de Comerç d’Alcoi

• La popular il·lustradora, escriptora i creadora, visitarà dimecres que ve, 27 de febrer, la seu de la Cambra de Comerç d'Alcoi • Aquest acte està inclòs en les activitats del programa d'ocupació juvenil, que persegueix la incorporació dels joves al mercat laboral

Paula Bonet, popular il·lustradora, escriptora i creadora, visitarà dimecres que ve, 27 de febrer, la seu de la Cambra de Comerç d’Alcoi, a les 12 del matí, per a compartir la seua experiència com a emprenedora.

Paula és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, i va completar la seua formació a Santiago de Xile, Nova York i Urbino. Avui dia, és considerada una de les artistes més conegudes el món de l’art, la literatura i la il·lustració actual.

El seu treball se centra en la pintura a l’oli, el gravat i en la il·lustració. Ha exposat a Barcelona, Madrid, Porto, París, Londres, Bèlgica, Urbino, Berlín, Santiago de Xile, València, Miami i Mèxic.

Dins de la seua faceta d’escriptora, acaba de publicar ‘Roedores | Cuerpo de embarazada sin embrión’, (Literatura Random House, 2018), un llibre amb format de diari acompanyat d’un animalari pintat, a través del qual s’intenta comprendre la corporeïtat de l’absència. A més d’aquest llibre, ha publicat 8 textos més.

L’octubre de 2018 va rebre l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana, sent guardonada amb la Medalla al Mèrit Cultural.

Actualment treballa en les pintures per a ‘L’any del pensament màgic” (Literatura Random House, 2019), de Joan Didion. 

Durant la seua visita, explicarà com en pocs anys s’ha convertit en un referent creatiu en l’àmbit internacional. En la jornada, estarà present, a més del president de la Cambra, Pau de Gràcia, la dissenyadora de moda alcoiana i també emprenedora, Silvia Soler, que exercirà de presentadora i moderadora de la sessió. 

Programa d’emprenedoria de la Cambra de Comerç

Aquest acte està inclòs en les activitats del programa d’ocupació juvenil de la Comunitat Valenciana, que beneficiarà als menors de 30 anys que formen part del programa de garantia juvenil. 

Aquest pla persegueix la incorporació dels joves al mercat laboral, promocionant també, per via de l’emprenedoria, l’activitat econòmica empresarial en aquestes comarques.

El programa es desenvoluparà entre els mesos de març i abril, i els joves interessats poden posar-se en contacte amb la Cambra de Comerç per a la seua inscripció.

Se’ls facilitarà formació i assessorament per a posar en marxa les seues idees empresarials amb la col·laboració de formadors especialitzats que els tutelaran atentament.

La formació grupal tindrà una duració de 50 hores en sessió matutina, i s’estableixen 10 hores de formació individual i tutories.

De forma prèvia al començament del programa, cada participant haurà d’acceptar un pla personalitzat que continga objectius, continguts, activitats i compromisos personals.

La formació es distribueix en 10 mòduls pràctics encaminats a la posada en marxa d’idees empresarials. Els mòduls són els següents: 

– La idea de negoci. Identificació d’oportunitats

– Màrqueting 2.0 en la creació d’empresa i taller pràctic d’aplicació real d’empresa

– posicionament i reputació en línia i taller pràctic

– Àrea de finances

– Community manager, publicitat en internet, e-mail màrqueting i analítica web, amb taller pràctic

– El nou RFPD i la LOPD com a emprenedor

– T’afecta la llei de prevenció de riscs laborals? Competitivitat, ecoeficiència i sostenibilitat en l’empresa, amb taller pràctic. 

– Creació de tenda en línia i social media en l’entorn omnicanal

– Àrea de jurídic fiscal en l’empresa

– Suport audiovisual i mobile màrqueting per a la promoció del negoci, amb taller pràctic

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *