foradia subscriutegrat

L’Associació de Sant Jordi ja té tot organitzat per a viure un nou Mig Any

Ja es coneixen els horaris d'entraetes i quins seran els actes que es duran a terme durant tot el mes d'octubre

El president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, juntament amb la regidora de Festes, Carolina Ortiz, van anunciar durant la setmana passada que Alcoi sí que viuria un octubre amb Mig Any, i van avançar algunes de les activitats que van a portar-se a terme.

Ara, ja s’ha fet oficial i han anunciat tota la programació que farà que la nostra festa torne de nou a les nostres vides.

Des del dilluns 4 d’octubre al dia 20, es disputaran les competicions de Cotos, i el dia 3 tindrà lloc el concurs de pintura infantil. El dia 21 d’octubre s’inaugurarà una exposició al Museu Alcoià de la Festa, i els dies 15 i 16 d’octubre tindrà lloc la Gala que ja s’ha fet en altres ocasions. Els dies 29 i 30 d’octubre serà el torn dels Sainets.

Però, la informació que més desitjava saber la ciutadania era si es farien entraetes o no, i finalment ja es pot dir que durant els dies 15, 16, 22, 29 i 30 d’octubre els carrers d’Alcoi tornaran a sentir música festera, i seran 25 les filaes que desfilaran pels carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç.

El dissabte 23 d’octubre, dia que se celebra Mig any, es durà a terme el concurs d’Olleta des de les 10h, fins a les 14h, quan es coneixerà la resolució. La Glorieta tindrà durant aquests dies controls d’aforament.

Finalment, per a finalitzar el mes, el dia 31 es realitzarà una missa, i a la vesprada es farà una recreació al carrer.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *