foradia subscriutegrat

Carol Ortiz: “És una prova de foc que hem de passar, i demane per favor que la gent es comporte”

Han començat els actes pel Mig Any, i la regidora de Festes explica com es viuran aquests dies i com s'ha preparat tot per a poder garantir la màxima seguretat

La regidora de Festes, Carol Ortiz, ens explica que tant des de l’Ajuntament, com des de l’Associació de Sant Jordi, s’ha estat treballant intensament perquè la nostra festa torne als carrers d’Alcoi: “Vam reunir-se amb la consellera de Sanitat, i vam mostrar-li un dossier de treball que era el que pensàvem que podia adaptar-se a la normativa. Ho va veure molt positiu, i ens va donar el vistiplau”.

Com ja sabem, hi ha filaetes des del cap de setmana del 15 d’octubre fins al 30 del mateix més, però la regidora ens ha comentat altres detalls: “El dia 9 d’octubre va canviar la normativa, aleshores vam pensar que això podria beneficiar-nos”, i pel que respecta als festers que eixiran al carrer durant aquests dies, eixiran en esquadres de 10 persones, les mateixes que soparan juntes en la mateixa taula, i seran com una espècie de grups de convivència. Una altra de les normes que va posar conselleria és que cada filà assignaria a un ‘responsable Covid’: “Farà un curset, i controlarà que es compleixen les mesures sanitàries. Estarà el dia de les entraetes, i segurament també en la Glorieta”.

Ortiz viu amb il·lusió que es puguen fer actes, però fa una crida a la responsabilitat: “Si ho fem bé ara, tindrem unes festes en 2022 tan normals com puguem tindre-les. És una prova de foc que hem de passar, i demane per favor que la gent es comporte, i ho farà, perquè ho hem fet. A més, ve la cavalcada, s’ha de fer pels xiquets i xiquetes que es van comportar divinament”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *