foradia subscriutegrat

Berlanga ocuparà un lloc a la programació de la Capitalitat Cultural

L'IVAM CADA Alcoi acull aquest cicle de cinema dedicat a la figura del cineasta Luis García Berlanga, en aquest any que en el món del sèptim art de tota Espanya s'està commemorant el seu 100 aniversari

Alcoi està vivint el seu any de Capitalitat Cultural de la Comunitat Valenciana, i està duent a terme moltes activitats culturals de gran qualitat. Ara, a la gran programació que s’ha dut a terme durant aquest any, se suma un cicle de cinema, en homenatge a la figura del cineasta valencià Luis García Berlanga.

Enguany, tot el món del sèptim art està celebrant el centenari del naixement d’aquest home tant important per a la indústria, i des d’Alcoi, han volgut fer un petit reconeixement mitjançant, aquest cicle, en el qual es projectaran 4 de les seues pel·lícules a l’IVAM CADA Alcoi.

El dia 6 d’octubre serà el torn de ‘Bienvenido Mr. Marshall’ (1953), el dijous 14 es projectarà ‘Plácido’ (1961), ‘El Verdugo’ (1963) serà l’obra que es podrà veure el dia 27 d’octubre; i per a finalitzar el cicle, el dia 3 de novembre, ‘La Vaquilla’ (1985).

A més, el dia 6 d’octubre es comptarà amb la presentació d’aquest cicle, a càrrec del periodista Natxo Lara, que explicarà les pel·lícules i parlarà sobre el treball de Berlanga.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha explicat que un dels objectius d’aquest cicle és “aplegar al públic més jove que segurament desconeix aquesta figura del cinema”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *