foradia subscriutegrat

Gandia atorga ajudes econòmiques per a la restauració agro-forestal

La Junta de Govern Local concedeix 40.000 euros a cadascuna de les dues urbanitzacions de Marxuquera, per a pal·liar els danys ocasionats per l’incendi de l’agost de 2018

Continuen les resolucions favorables de les 61 ajudes complementaries (a les assegurances…) sol·licitades i destinades a pal·liar els danys de l’incendi forestal de Marxuquera (l’estiu de 2018), sobre instal·lacions, bens i infraestructures o d’altres sectors econòmics diferents del forestal (103.603,93 euros) i en bens mobles i immobles de persones físiques i jurídiques (102.686,50). Fins a un import màxim e 15.000 euros.

S’hi ha resolt concedir altres 22 ajudes per a habitatges, que es sumen a les 27 de la setmana anterior. En les pròximes sessions s’hi ratificaran la resta fins a 61. No hi ha hagut cap denegació, només en 2 casos s’ha demanat corregir errades en la documentació presentada.

A més, s’ha anunciat la concessió de 2 ajudes, de 40.000 euros cadascuna, per a la restauració de la superfície agro-forestal danyada pel foc, a les comunitats de propietaris de les urbanitzacions de Las Cumbres i Montepino. Així com altres 40.000 euros a la societat de caçadors per a la restauració cinegètica de la zona devasta pel foc.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *