foradia mediambient

Ibi acollirà la Gala de la Fundació Iraila

Quatre dels xiquets de la Voz Kids, el grup local Indi, Garson i Ángeles Muñoz de Camela actuaran en l'esdeveniment solidari de la Fundació Iraila per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

PrintEl Teatre Río d’Ibi albergarà una la Gal·la benèfinca el divendres, 26 de desembre, a les 17h. L’acte és organitzada per la Fundació Iraila, la fi de la qual és recaptar fons per a la recerca del càncer infantil. Les entrades per a l’esdeveniment ja estan disponibles a 11 euros i 16,50 euros en les taquilles del Teatre Ric i a través de www.atrapalo.com.

Iraila Torres va ser concursant del programa de joves talents “La Voz Kids” i la seva defunció a causa del càncer va crear gran commoció per produir-se quan s’emetia el programa, que havia sigut gravat mesos abans i en el qual gens feia presagiar el fatal desenllaç de la xicoteta d’11 anys. Arran de la seua defunció, els seus pares van decidir crear la Fundació que portaria el nom de la seua xicoteta i tractar de recaptar fons per a la recerca del càncer infantil. Pel que el passat mes de juliol, en la ciutat de València, va tenir lloc la Gal·la “Música i Solidaritat” que ara celebrarà la seva segona edició en el Teatre Río d’Ibi.

En aquest esdeveniment actuaran, de manera totalment altruista quatre dels companys de Iraila en La Veu Kids: Yasira, Edu Sánchez, Carmen Navarro i Kmy; el grup local Indi, format pels germans José i Inma Más i Garsón, jove cantant alcoià finalista del programa “El número 1”; Ángeles Muñoz, vocalista i compositora del grup Camela.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi, Juanjo Santoyo, afirma que “el càncer és possiblement una de les malalties que per desgràcia més d’a prop ens toca a tots, però quan parlem de càncer infantil qualsevol esforç és poc per a tractar d’eradicar-ho. Que en ple nadal puguem fer un petit buit per a col·laborar amb Iraila és alguna cosa que crec que a tots ens pot ajudar a ser una mica millor persona en aquesta societat que a voltes peca d’egoista”.


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *