foradia mediambient

Restringit l’accés de vehicles particular a la Font Roja durant el pont

Hi haurà un servei d'autobús cada hora des de les 10 del matí fins a les 18 hores, amb eixides des del cementeri, i baixades des de les 10:30 fins a les 18:30h

A partir del dissabte 9 d’octubre entrarà el funcionament la barrera que regula l’accés a l’àrea del Santuari de la Font Roja. La finalitat és reduir les aglomeracions de vehicles en l’aparcament del Santuari, i millorar la seguretat dels visitants, reduint els riscos i impactes sobre el parc natural.

El control es realitzarà amb una barrera automatitzada que estarà a l’encreuament amb la carretera de Sant Antoni, que funciona amb un lector de matrícules, o per un codi PIN.

Aquest sistema de control es posarà en funcionament durant els caps de setmana i festius entre el 9 d’octubre al 8 de desembre. També es posarà aquest control segons la situació meteorològica ho requerisca o per emergències per risc d’incendi.

Durant aquest pont hi haurà servei d’autobús amb eixides des del cementeri cada hora des de les 10 del matí fins a les 6 de la vesprada, i per a baixar des de les 10:30h fins a les 18:30h. El preu del trajecte serà d’1 euro.

Si es vol accedir en vehicle privat, l’aforament de l’aparcament és de 50 vehicles, i s’ha de sol·licitar reserva prèvia al correu electrònic parque_fontroja@gva.es.

En el cas de dirigir-se a qualsevol establiment hostaler del parc, s’haurà de posar en contacte amb aquest i es proporcionarà la forma d’accés. Pel que fa als propietaris de finques, disposen d’un règim específic d’accés permanent.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *