foradia subscriutegrat

L’onada de calor posa de manifest un comportament “exemplar” amb els parcs naturals

L'equip de gestió del Carrascar de la Font Roja i la Serra de Mariola agraeixen a la ciutadania pel respecte que s'ha tingut a les restriccions d'accés a aquests espais protegits

Una vegada l’onada de calor ha passat, toca fer balanç. Des de l’equip de gestió dels parcs naturals del Carrascar de la Font Roja i la Serra de Mariola agraeixen als veïns dels municipis que envolten aquests paratges “el seu comportament cívic exemplar“, a més de la col·laboració prestada pels ajuntaments, així com d’entitats que han realitzat, de manera desinteressada, tasques de vigilància.

Segons apunten des dels parcs naturals, no hi ha hagut incidències greus i les mesures de restriccions d’accessos s’han respectat “de forma majoritària“. Moments com aquests posen en alerta els riscs d’incendis en espais amb un alt valor mediambiental, per la qual cosa cal estar conscienciats del perill que suposa i de la cura que s’ha de tindre.

Tanmateix, les altes temperatures persisteixen i el risc d’incendi continua catalogat com a Alt en, pràcticament, tot el País Valencià, a excepció d’algunes zones del litoral nord.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *