foradia subscriutegrat

Alcoi acull la III Copa d’Espanya Roller Derby

Durant el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre, més de 50 esportistes de tot el país vindran a la nostra ciutat per a fer aquesta competició sobre patins

La pista exterior coberta del Poliesportiu Francisco Laporta d’Alcoi serà l’escenari per a la III Copa d’Espanya Roller Derby d’Alcoi, que acollirà a més de 50 esportistes de tot el país.

Segons el president de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana, Vicent Martí, vindre a Alcoi és com “estar a casa”, i ha destacat la gran afició en la ciutat pels esports sobre patins. A més, ha recordat que la nostra ciutat va ser una de les pioneres en tindre club de Roller Derby.

Per la seua part, Hermes Vélez, ha explicat que el dia 16 d’octubre començaran les competicions a les 11:30h, amb un total de quatre partits, i que a la vesprada hi haurà dos més. Ja per al dia 17 hi haurà un esdeveniment de tecnificació, tant per als esportistes professionals, com per a aquells que vulguen saber més sobre aquest esport sobre rodes. Com Vélez ha destacat: “És un esport molt complet en el qual s’aplica la velocitat, el contacte i estratègia”.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha agraït a l’organització de l’esdeveniment el fet de haver triat Alcoi com a lloc per a poder jugar aquesta competició.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *