foradia subscriutegrat

La Pedrera de l’Alcoyano, dubitatiu començ. Lara Selva medalla a Xina, i el cognom Navarro

Esport en Marxa columna esportiva quinzenal

Que el futbol va canviant any darrere any, és un fet; i aquest any amb la bogeria del fitxatge de Neymar, ha sigut ja la bomba. Però clar això traslladat a la Segona B, on s’aprecia el canvi; doncs per exemple en el fet que després de molts anys, no hi haurà jugadors de la pedrera a la primera plantilla de l’Alcoyano. Sense dubtes una mala notícia. ¿Açò es culpa de l’actual directiva?, evidentment tenen a vorer, però de tota la vida ha sigut molt complicat ser d’Alcoi i jugar al Deportivo.

Començarem pels més coneguts, del trio format per Molina, Juli i Lucas Torró, l’Alcoyano tan sols va cobrar drets de formació de Juli i de Lucas; per tant, coses que té el futbol, el talent de Molina en eixos moments no el van veure en Alcoi,  eren altres temps a la tercera Divisió, va passar incomprensiblement desapercebut i els dos van marxar al Benidorm. Aquesta temporada, de nou s’han rebut euros del traspàs d’Ángel López a l’Eibar B.

Cert és que l’exigència de l’afició de l’Alcoyano és màxima, sense anar més lluny va rebre crítiques el joc dels d’Aparicio davant un Hèrcules que poc li faltarà per a triplicar el pressupost del Deportivo. El cert és que diferents jugadors formats als equips inferiors de l’Alcoyano, jugaran a Segona B, i ¿cap era vàlid per a l’Alcoyano?. Jo sempre he pensat que per exemple Pablo Carbonell, sent esquerrà, tècnic fort físicament, sí o sí que hauria d’estar ací, i el xic se’n va haver d’anar primer a Vitoria al filial de l’Alavés i després al Perelada, tots dos a Tercera; però aquesta temporada torna a la Segona B al filial gironí.

El cert és que diferents jugadors formats als equips inferiors de l’Alcoyano, jugaran a Segona B, i ¿cap era vàlid per a l’Alcoyano?

També al Juvenil de Divisió d’honor de l’Hèrcules hi ha uns quants més; anoten el nom de José Solbes, que també pense que pot arribar. Què volen que es diga, açò a mi no m’agrada, tant de bo que aquests xicots com ja va passar en Antolí, Castillo Gandía, etc. en un futur tornen a l’Alcoyano.

Respecte al començament de la lliga, va ser esperançador, guanyant a Llagostera; després amb bona nota amb l’empat a casa davant el totpoderós Hèrcules i per últim, gerra d’aigua freda i fluix partit, ple d’errors i derrota al Collao davant el Cornellà. L’equip ha anat de més a menys; esperem que en la Copa que jugaran a Olot a partit únic, s’emporten la victòria i la classificació.

També un nom propi, Lara Selva, que ens porta de Nanjing (Xina) representant a la Selecció Espanyola, de Roller Derbi FIRS una medalla de bronze en una prova mundial; el roller derbi és un esport femení que es practica amb patins, parlarem amb ella quan vinga, per descomptat.

Per últim permeteu-me un xicotet acomiadament a Mª Ángeles Navarro, el cognom esportivament no us sonarà, i això que va parir tres futbolistes magnífics, Javi, David i Sergio, però clar, Navarro és el seu segon cognom i no apareixia en premsa. Des d’ací un reconeixement a aquesta lluitadora mare, que com a moltes altres mares d’esportistes, passen desapercebudes, quan tenen molt a vorer i els futbolistes molt que agrair-les. Com deia el gran Ovidi, Mª Ángeles Navarro, fa vacances.

 

Font: joseka./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *