foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoy Roller Derby venç el seu primer partit

Alcoy Roller Derby aquest diumenge 25 d'octubre el primer partit de la temporada contra Rock ‘n’ Roller Derby Murcia amb resultat final de 177-80 • Durant tot el partit va regnar la germanor i es va gaudir tant dins com fora de la pista • El proper encontre serà el 7 de novembre, a València per a jugar contra l’equip local Rayo Dockers

acoi roller derby partit

Gran partit del Roller Deby alcoià./lesmuntanyes.com

El passat diumenge l’equip alcoià Alcoy Roller Derby va jugar el seu primer encontre de la temporada 2015-2016 contra l’equip Rock ‘n’ Roller Derby Murcia.

El partit va ser dominat per l’equip local durant les dues parts, no obstant, durant la segona part va ser quan la diferència en el marcador es va fer notar. A final de la primera part el resultat era de 78-43 i el resultat final va ser de 177-80, amb quasi 100 punts d’avantatge per a les alcoianes.

Cal recordar que l’equip murcià és un equip jove però que ha sabut créixer i aprendre molt ràpidament.

Durant els darrers dos anys han evolucionat i s’han convertit en un gran rival. Ambdós equips ja es coneixien ja que durant la temporada 2013-2014 van disputar els dos encontres corresponents dins de la lliga Roller Derby East Coast, la primera lliga federada de Roller Derby a España.

Per altra banda, l’Alcoy Roller Derby és un equip amb quatre anys d’experiència però que ha anat renovant la plantilla constantment. De fet, esta temporada són moltes les jugadores que s’estrenaran en la pista.

El proper encontre serà el 7 de novembre, quan ens desplaçarem fins a València per a jugar contra l’equip local Rayo Dockers. L’equip valencià també és conegut, ja que des de la formació de l’equip d’Alcoi i durant la lliga hem estat disputant encontres amb assiduïtat. El partit de tornada es disputarà a Alcoi el 16 de desembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *