foradia subscriutegrat

Fermín Rey: “He notat bastant la reactivació del comerç”

Parlem a 'El poble és Savi' del comerç local alcoià

Fermín Rey, propietari del negoci de reparació de calçat El Rey, afirma que el comerç local alcoià s’ha reactivat amb la tornada de Nadal: “jo ho he notat bastant”. La millora de la situació respecte a les tradicionals festes que es van viure durant l’any anterior ha impulsat que la gent torne a eixir als carrers.

Aquest ambient a la ciutat també està impulsat per iniciatives que s’avancen, és el cas de l’encesa de les llums de Nadal de tota la ciutat. Per a Fermín, aquesta decisió li sembla “molt bé”, ja que ajuden a crear un ambient on es respira un altre clima.

Respecte a la diferència d’aquestes dates i les festes del 2020, Rey assegura que Nadal continuarà passant-lo amb la família, una tradició que no ha minvat en moltes llars encara que s’haja interposat una pandèmia pel mig, els costums romanen constants. Enguany “ja està més controlada la situació”, motiu pel qual l’encontre serà possible, encara que, això sí, “serà dinar”.

Aquest propietari també veu amb bons ulls les activitats programades per a aquestes dates, especialment aquelles que es realitzen a l’aire lliure i permeten una major ventilació dels espais, cosa que permet crear un ambient més segur per als ciutadans, com ara Les Pastoretes o l’esperada Cavalcada de Reis, la més antiga d’Espanya. 

Font: Javi Segura./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *