foradia subscriutegrat

Els socialistes alcoians voten l’elecció del secretari general

Serà el proper 13 de juliol, el PSPV-PSOE Alcoi convocat per a triar als seus delegats que ratificaran, en el congrés federal, el resultat de la consulta a la militància.

toni frances

Toni Francés./

Serà el proper 13 de juliol quan els socialistes alcoians participaran en l’elecció directa, tant del secretari general, com en la votació dels delegats que intervindran en els congresos provincials

El Secretari General del PSPV Alcoi, Toni Francés, ha animat a la militància socialista a que acudisquen a els urnes el pròxim diumenge 13 de juliol per a triar al màxim responsable del partit, perquè d’aquesta manera podran “reforçar” amb el seu vot “a un secretari general que té una tasca enorme per davant”. “Cal votar, perquè es una manera més d’expressar un compromís polític”, ha afegit.

Francés ha destacat que el PSOE afronta l’elecció directa del seu màxim dirigent d’una manera “inèdita”, mitjançant un exercici “de democràcia, participació i transparència”. Per al Secretari General d’Alcoi, el PSOE està sent pioner una vegada més amb este procediment i marcarà el camí a altres partits, com ja ho va ser quan es va donar llum verda a les primàries obertes per a la Presidència del Govern.

Però a més, cal recordar que al Congrés Extraordinari també està previst que es modifiquen els Estatuts del PSOE perquè s’incloga que a partir d’ara els secretaris generals del PSOE, tant en l’estrucutura federal com autonòmica, provincial i insular, siguen triats pel vot individual, directe i secret de la militància.

candidatos-liderar-PSOE-

Toni Francés, fa una crida a la participació de tota la militància perquè, segons ha recordat, “es tracta d’un procés de renovació determinant per a afrontar amb garanties el procés de canvi que reclama la societat”

 

 

Font: PSPV-PSOE Alcoi


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *