foradia subscriutegrat

Els majors d’Oliva reten homenatge a Camilo Sesto

Faran un tribut en el qual recordaran les seues cançons més conegudes. L'actuació serà el dia 30 d'octubre al Centre Polivalent

La vicealcaldessa d’Oliva, i regidora de Gent Gran, Ana Morell, juntament amb els representants de les dos associacions de pensionistes i jubilats de la localitat, han presentat el concert homenatge que es farà a Camilo Sesto, el dia 30 d’octubre al Centre Polivalent.

Durant la presentació Morell ha remarcat la importància de recuperar la normalitat i l’activitat cultural, però continuant respectant les mesures sanitàries que encara estan amb nosaltres; però sobretot, ha destacat recuperar aquesta activitat per a la gent gran “que tantes ganes té de ballar i de cantar les cançons de tota una vida”.

Els presidents de les associacions de Jubilats i Pensionistes d’Oliva i de Sant Francesc, Antonio Colomar i Pepe Isnardo, han agraït la col·laboració, predisposició i acompanyament de la vicealcaldessa i regidora, en “totes aquelles propostes que li fem i en les que participa activament. Ja ho ha fet en anteriors concerts i esperem que també cante com nosaltres les cançons de Camilo Sesto que són precioses”.

Per a poder assistir s’ha de fer reserva d’entrades, o bé al Llar dels Jubilats i Pensionistes, i al Centre Social de Sant Sant Francesc, i no cal ser soci i és totalment gratuït.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *