foradia subscriutegrat

Oliva aconsegueix majors inversions de la Diputació de València per a la ciutat

Una important infraestructura per la seua funció vertebradora del territori a les comarques centrals valencianes. "És una gran noticia per a Oliva” expressa la vicealcadessa Ana Morell

Els pobles de la Safor continuen avançant en la connexió de les platges concretament amb la ciutat de Piles, tot després de la reunió de la vicealcadessa Ana Morell i el regidor de Planejament urbanístic Miguel Monzonís amb el diputat de carreteres el Rafa García i tècnics de la pròpia diputació de València.

Recordem que la connexió va ser incluida en el programa de millora de camins d’interès territorial de la Diputació de València que està orientada a camins de domini públic. Que és d’una gran importància que transcendeix als municipis de les nostres comarques, i que a més posseeixen una important funció vertebradora del territori complementària a la xarxa local de carreteres.

A la mateixa reunió es va acordar que si tot avança al ritme previst el proper mes de setembre podrem signar el conveni entre la diputació i els dos ajuntaments implicats.

És una gran noticia per a Oliva” expressa la vicealcadessa Ana Morell, que ens explica “Va ser una gran noticia per al nostre municipi, ja que es tracta d’una infraestructura bàsica per a la nostra ciutat que ha estat bloquejada durant molt de temps, no sols hem aconseguit part del finançament del projecte. A principi d’any vam aconseguir que la diputació fera una aportació al projecte quasi mig milió d’euros, a mes ara, s’han compromès a assumir el cost de la redacció dels projectes complementaris de caràcter tècnic”.

A més a més, Miguel Monzonís comenta: “Tan prompte vam ser inclosos en aquest programa de diputació, ens vam fer càrrec d’aquesta oportunitat i vam formar una taula de treball amb els tècnics municipals de la qual forme part en qualitat de regidor de planetjament de la ciutat. Voldria destacar l’agilitat que ens donen aquestes reunions de treball ja que tenim l’oportunitat de posar en comú els avanços amb els tècnics per tal de prioritzar aquesta important infraestructura”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *