foradia subscriutegrat

Oliva celebra la Setmana de la Gent Gran

Els actes comencen amb el trasllat i la missa en honor a Sant Just i el dinar de les dues associacions de Jubilats i Pensionistes

Oliva ja ha començat a celebrar els primers actes de la Setmana de la Gent Gran. El dijous 12 de maig va tindre lloc a l’església de Sant Francesc la tradicional missa en honor a Sant Just. Més tard, els socis es van encarregar de traslladar la imatge des del Centre Polivalent fins a la mateixa església.

Una vegada finalitzat el trasllat, els socis de les dues associacions de Jubilats i Pensionistes van celebrar un dinar de germanor al que van acudir al voltant de 250 persones. El cantant Javier Ballester va amenitzar l’acte amb una actuació per a tots els presents. Cal destacar que, la Setmana de la Gent Gran d’Oliva ja havia tingut els seus primers actes amb la celebració dels campionats de jocs de taula que van durar tres dies. En els quals, els socis van poder gaudir de partides de parxís panguingui i dominó.

Anna Morell, vicealcaldessa d’Oliva i regidora de Gent Gran, va estar present durant els diferents actes, acompanyant a les dues associacions de jubilats i pensionistes. La regidora va destacar “la gran tasca que les dues Juntes Directives de les dues associacions han realitzat per a portar endavant els diferents actes”. Per altra banda, Morell també va voler animar a la participació de tota la gent gran del municipi. “Disfrutar de la vida, que ja us ho heu guanyat, per tota una vida de treball i perquè el cor no envelleix mai”, conclou la vicealcaldessa d’Oliva.

El divendres 13 de maig, com a continuació de la programació dissenyada per a la Setmana de la Gent Gran, s’ha produït un esmorzar popular a la Llar dels Jubilats que s’ha estés durant tot el matí. Tanmateix, a les 20 hores, al Centre Polivalent del municipi de la Safor, ha tingut lloc un tribut al cantant Julio Iglesias.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *