foradia cdturisme

Defensem l’escola pública valenciana

• El potencial emancipador de l'escola pública valenciana és un malson per als sectors conservadors que ostenten el poder i les seues representacions institucionals: el Partido Popular i Ciudadanos. • Volen un poble alienat que no es qüestione les estructures de poder i les seues imposicions

Des de la Plataforma pel Dret a Decidir ens fiquem al costat del professorat valencià per posar en valor el digne treball que realitzen dia a dia amb l’alumnat amb l’objectiu de facilitar-los el desenvolupament com a persones formades, crítiques i solidàries. La tasca docent és fonamental per construir un País Valencià inclusiu, democràtic, igualitari i avançat, amb capacitat per decidir lliurement el propi futur i garantir la felicitat de la ciutadania.

El potencial emancipador de l’escola pública valenciana és un malson per als sectors conservadors que ostenten el poder i les seues representacions institucionals: el Partido Popular i Ciudadanos. En aquest sentit el PP ha engegat una autèntica cacera de bruixes contra el professorat valencià. Aquesta cacera destinada a desprestigiar l’escola pública va acompanyada d’un discurs d’odi i amenaces que ens recorda èpoques més fosques i deixa ben clar quina és la intenció del partit antivalencià i corrupte. Volen un poble alienat que no es qüestione les estructures de poder i les seues imposicions, un poble ignorant per poder-lo sotmetre amb facilitat i evitar qualsevol progrés social i democràtic al País Valencià.

Davant dels intents d’agressió a l’ensenyament públic i al seu professorat per part del PPCV nosaltres sempre defensarem l’escola pública, crítica, de qualitat i en valencià com a espai democràtic de desenvolupament personal i col·lectiu per construir un futur de llibertat i justícia social per al poble valencià. La educació ens dignifica!

Decidim! al costat de l’escola pública i les persones que hi treballen construint futur

Font: Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *