foradia subscriutegrat

Més de la meitat de casos de Covid d’Alcoi no tenen la vacuna

El 100% de les persones ingressades per coronavirus no han rebut cap dosi de la vacuna, segons les dades que ha facilitat Salut Pública

L’Àrea de Salut Pública d’Alcoi ha informat que als últims 14 dies, la ciutat d’Alcoi ha acumulat 21 casos de Covid-19, dels quals 10 sí que estaven vacunats, però 11 d’ells no.

L’edat mitjana dels casos amb la vacuna és de 51 anys, mentre que els que no han volgut vacunar-se és de quasi 33 anys.

Pel que fa a les persones hospitalitzades en l’Hospital Verge dels Lliris, hi ha 5 persones, una d’elles en l’UCI, tots ells sense la vacuna.

Aquestes dades indiquen que la probabilitat de posar-se malalt si no s’està vacunat és d’1,04 casos per cada 1.000 persones, mentre que la probabilitat de ser positius és de 0,2 casos per cada 1.000. És a dir, que hi ha major risc en els no vacunats que en els vacunats.

La regidora de Salut Pública, Teresa Sanjuán, ha destacat que: “Insistim en la importància de la vacunació, veiem com la major part de les persones que estan patint la malaltia, i que han hagut de ser ingressats no estan vacunats, la qual cosa no sols els posa en situació de risc a ells mateixos, també a les persones que els rodegen i a la resta de la ciutadania. Per això, una vegada més, demanem a les poques persones que no s’han vacunat que ho facen”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *