foradia cdturisme

Empresaris de l’Alcoià, El Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida es reuneixen a les jornades Focus Pime i Emprenedoria

En aquest encontre participaran 15 experts i professionals de la Fundació Finnova, Plásticos Erum, Reciclatges Guerola, AVAESEN, Talentoo, Timpers, Construcciones Guerola e IVEFA

Els empresaris de l’Alcoià, El Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida, han presentat la programació de l’encontre Focus Pime i Emprenedoria. Un esdeveniment finançat per la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE.
La jornada se celebrarà el dimecres 10 de novembre a l’Àgora d’Alcoi, des de les 9 a les 13h, i estarà dirigida a pimes, empresaris, autònoms i emprenedors.

El títol d’aquest encontre és ‘Nous reptes empresarials. Finançament, talent i sostenibilitat’, i es parlarà sobre la situació actual de les empreses.

15 experts i professionals es donaran claus per aprofitar les oportunitats que dona l’actual àmbit social, econòmic i mediambiental, i per això es posarà interés als Fons Next Generation, de la mà de Juan Viesca, director de Fonds Europeus de la Fundació Finnova, que informarà de les novetats i requisits d’aquestes ajudes.

Altres empreses i entitats participants seran Plásticos Erum, Reciclatges Guerola, AVAESEN (Associació Valenciana d’Empreses del sector de l’Energia), Timpers, Innovall/Coeval, IVEFA (Institut Valencià per a l’Estudi de l’Empresa Familiar), Construccions Guerola, i Dormitienda.

La inscripció, que haurà de fer-se a aquest enllaç, és gratuïta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *