foradia pressupostparticipatiualcoi

Les figures Stop Mothion arriben a l’IVAM-CADA

L'exposició 'L'Animació Valenciana', una mostra que està dins de la programació del Festival Animalcoi, que es podrà visitar fins al dia 15 de novembre

L’IVAM CADA Alcoi ha acollit, fins al dia 15 de novembre, l’exposició ‘L’Animació Valenciana’. Una mostra en la qual es poden veure figures i perots, creats per a animació Stop Motion (animació de figures estàtiques a través de la seqüència fotogràfica).

Aquesta exposició està dins de les activitats del Festival ANIMALCOI que se celebra entre els dies 11 i 14 de novembre. Un festival, que a més de tindre aquesta exposició, també compta amb altres activitats com tallers, projeccions, xarrades, i la segona edició dels Premis ANIMALCOI.

‘L’Animació Valenciana’ ensenyarà als assistents els treballs que han creat professionals del cinema d’animació com Pablo Llorens, padrí d’ANIMALCOI, i creador de la mascota, AITANA. També hi haurà obres de Teresa Pérez Guirau, o del prestigiós estudi ‘Pangur animation’.

Però, a banda d’aquests treballs, també hi haurà un espai per a les creacions de l’alumnat de l’Escola de Disseny i Superior d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *