foradia subscriutegrat

La Fira de Cocentaina inicia la segona setmana de celebració

La capital del Comtat compatarà amb 287 expositors en una superfície de 70.500 metres quadrats

La 675 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina inicia la segona setmana de celebració. Des de hui i fins al 7 de novembre es podran visitar fins a 287 expositors al llarg d’una superfície de 70.500 metres quadrats. En aquesta segona setmana els visitants podran conéixer les propostes de sectors com l’automoció, la maquinària industrial o els productes típics d’alimentació.

El Passeig del Comtat i l’Avinguda País Valencià seran les dues vies principals, mentre que les places del Pla i Venerable Escuder, a més dels carrers Jaume I i Sant Francesc, acolliran al sector agroalimentari amb una oferta molt àmplia i variada.

A més d’aquests nous expositors, la zona de food trucks i l’entreteniment també continuarà actiu. El Palau comptarà amb espectacles com el del Grup de Danses Els Folies de Carcaixent o el del còmic Xavi Castillo.
Per als més menuts, la música en valencià també és present en l’agenda d’espectacles de la mà de Dani Miquel que amb el seu espectacle “Desfem” mostrarà als presents el seu repertori musical.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina posarà fi a la seua 675 edició, amb una cloenda que es durà a terme el diumenge, 7 de novembre, a les 18.30 hores, a les pistes esportives de l’Institut Pare Arques de la localitat, de la mà del grup Dimonis Rafolins de L’Alqueria d’Asnar oferiran la seua representació, El Somni de Posidó. Es tracta d’un espectacle de carrer de gran format, on es combina la pirotècnia, teatre, música, llum, dansa, estructures de gran forma i efectes piromusicals.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *