foradia mediambient

La Residència Artística Enclave Land Art arriba a la Vall de Gallinera

La tercera edició d'aquesta cita serà el diumenge 21 de novembre per a incentivar el diàleg de l'ésser humà amb la naturalesa

La Vall de Gallinera acull un nou esdeveniment. La residència Artística Enclave Land Art arriba per primera vegada a la Marina Alta en la seua tercera edició. Es tracta d’una iniciativa on els artistes i l’organització mostraran als veïns del municipi els seus projectes.

El diumenge 21 de novembre s’iniciarà una primera presa de contacte que donarà peu a dues setmanes de treball per part dels set artistes en set projectes diferents, encara que amb un concepte en comú. Tots estan vinculats al diàleg de l’ésser humà amb la naturalesa a través de l’art contemporani.

Aquest esdeveniment conclourà amb una exposició, a més de visites guiades, per conéixer el recorregut artístic que es podrà visitar al llarg del cap de setmana del 4 i 5 de desembre. No obstant això, hi ha més activitats proposades.

L’Enclave Land Art va nàixer l’any 2016 a Vistabella del Maestrat, Castelló, i ha sigut traslladada enguany a la Vall de Gallinera, on es realitzarà cada any. L’origen d’aquesta iniciativa està vinculat a la creació d’itineraris artístics en el medi rural, creats a través d’una residència internacional d’artistes.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *