foradia subscriutegrat

Continua durant la nit l’extinció dels focs a la Vall de Gallinera, Castell de Castells i Guadalest

Segueixen actius després que a les 21 hores s'hagueren de retirar els mitjans aeris • Els tres focs actius, aquesta nit es continua la lluita contra les flames des de terra

Provocant una densa columna de fum de gran dimensió, visible des de moltes ciutats en les comarques centrals valencianes. Ahir dissabte de vesprada, al voltant de les cinc, es va declarar un incendi forestal a la Vall de Gallinera, també després a Castell de Castells i un tercer incendi actiu al Castell de Guadalest.

Tots són incendis de massa forestal. Tots els mitjans treballen als 3 incendis forestals simultanis en les comarques de Les Marines. Ànims als qui treballen a hores d’ara per sufocar els incendis forestals que assolen la nostra terra.

A la Vall de Gallinera s’han mobilitzat sis avions i cinc helicòpters més mitjans d’extinció amb unitats helitransportades, així com unitats terrestres del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant i de València, bombers forestals i autobombes, en una zona orogràficament molt complicada.

Un bomber forestal que treballava en l’extinció a la Vall de Gallinera ha hagut de ser traslladat a l’hospital Sant Francesc de Borja de Gandia en patir un colp de calor. 

S’ha establit un punt de comandament avançat a la CV-702 entre la Llacuna terme de Vilallonga i l’Orxa, des d’on se seguirà l’evolució de l’incendi al llarg de la nit.

Els mitjans aeris s’han hagut de retirar en entrar la nit, al voltant de les 21 hores, per falta de llum, sense estar la situació controlada i amb els tres focs actius, aquesta nit es continuarà la lluita contra les flames des de terra. Els mitjans aeris tornaran a incorporar-se a primera hora del matí.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *