foradia subscriutegrat

ANIMALCOI comptarà amb 4 guanyadors de Premis Goya

El festival d’animació organitza conferències, tallers, exposicions i projeccions de pel·lícules animades

Alcoi es prepara per a l’estrena del festival d’animació ANIMALCOI. Ara, com a novetat, l’esdeveniment comptarà amb la presència de quatre guanyadors dels Premis Goya, com són Pablo Llorens, Nathalie Martínez, Abraham López Guerrero i Álvaro García. A més de conferències, tallers, exposicions i projeccions de pel·lícules animades.

En el cas de la productora i directora Nathalie Martínez, estarà present el divendres 12 de novembre a les 10 del matí en el IVAM Cada amb una conferència que ha anomenat ‘Hero Dad: The Challenge of innovating your workflow and real-time render’.

Per part d’Abraham López, aquest professional en el món de l’animació 3D estarà el diumenge a les 17 hores en l’IVAM Cada junt amb Remi Hueso i Jesús Martínez per parlar sobre ‘3D en la Comunitat Valenciana’. En el cas del membre de la productora d’HAMPA Studiova, Álvaro García, aportarà la seua llarga trajectòria oferint una conferència sota el títol ‘Producción, distribución y ayudas para la animación en la Comunitat Valenciana’. A més, compartirà taula amb José Luis Moreno (director de l’IVC) i Dora Martí (IVC).

Finalment, el padrí d’aquest festival d’animació i el pare de la mascota de l’esdeveniment, Pablo Llorens, estarà present el divendres a les 17 hores en l’IVAM Cada per parlar sobre ‘Animació Stop Motion’.

No obstant això, la relació amb els Goya no finalitza ací, i és que també es projectaran cintes candidates als premis de 2022, a més de comptar amb l’aportació dels seus autors, com ‘Umbrellas’.
ANIMALCOI es desenvoluparà entre l’11 i el 14 de novembre sota l’organitzacio de l’EASD_Alcoi, i amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat, convertint la ciutat en l’epicentre de l’Animació en la Comunitat Valenciana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *