foradia cdturisme

Bocairent impulsa les oportunitats de les dones en l’atur a través d’un programa

Les sessions formatives s’acompanyen de plans d’intervenció personalitzada i d’itineraris guiats per a la recerca de treball

L’Ajuntament de Bocairent vol millorar les oportunitats laborals de les dones en l’atur. Per aquest motiu, des de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives han iniciat un nou programa formatiu per a orientar en el món laboral a les dones del municipi que busquen treballar.

La regidora d’aquesta àrea, Begoña Perigüell, ha afirmat que “si agafem, per exemple, les dades del passat mes de setembre, comprovem que de les 254 persones en atur a Bocairent 82 eren homes i 172, dones; és a dir, el 67,72% de l’atur local és femení. Per tant, calia actuar“.

És per això que la iniciativa constarà de dues sessions setmanals que duraran fins a gener. Es tracta de sessions formatives acompanyades de plans d’intervenció personalitzada i itineraris guiats, segons ha explicat la regidora. Així doncs, les participants hauran d’aplicar els recursos i les formadores avaluaran la posada en pràctica dels aspectes que s’han tractat.

Per altra banda, el tècnic municipal Toni Gisbert ha assegurat que “un requisit per a tindre garanties d’inserció laboral és la confiança en les potencialitats de cada una d’elles; per això, les primeres sessions estan destinades a millorar l’autopercepció de les participants“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *