foradia subscriutegrat

8.910 valencianes i valencians han abandonat l’atur durant el mes de març

• Aquesta xifra forma part de les dades d'atur fetes públiques recentment pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. • Cal destacar que el treball que es genera en l'actualitat és molt diferent del que es generava fa alguns anys: l’actual és, en termes generals, temporal i a temps parcial.

8.910 valencianes i valencians han abandonat l’atur en el mes de març, aquesta xifra forma part de les dades d’atur fetes públiques recentment pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat aquestes xifres destacant que el País valencià està “liderat de nou la recuperació de llocs de treball“. Així, segons ha detallat, “en termes absoluts som l’autonomia on més s’ha reduït l’atur, un 2,27%, quasi un punt superior a la mitjana de l’Estat“.

Aquestes dades confirmen queanem pel bon camí“, però ha reconegut que “estem encara lluny d’on voldríem estar“. Per aquesta raó, ha avançat que “des del Consell apostem per intensificar els nostres programes d’ocupació, com Avalem Joves o Avalem Experiència, i estem duent a terme un extensiu procés de modernització del Servei Valencià d’Ocupació“.

El responsable del Servef ha remarcat el fet que l’atur haja disminuït en tots els sectors d’activitat (excepte en el col·lectiu sense ocupació anterior), en tots els grups d’edat i en les tres províncies.

Així mateix, cal destacar la xifra d’afiliacions a la Seguretat Social, que se situa en 1.833.226, la millor dada d’un mes de març des de març de 2008. En termes interanuals l’afiliació augmenta a l’autonomia en un 4,36% (76.639 afiliats més), al voltant d’un punt per sobre del registre nacional (3,31%), sent la millor dada en un mes de març des de 2006.

Per altra banda, cal destacar que el treball que es genera en l’actualitat és molt diferent del que es generava fa alguns anys: l’actual és, en termes generals, temporal i a temps parcial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *