foradia subscriutegrat

Bocairent inaugura l’exposició d’art contemporani ‘Veus Pròpies’

Es tracta d’una mostra de part de la col·lecció de la Generalitat Valenciana

Bocairent acull la tercera mostra de ‘Veus pròpies’, l’última exposició del cicle d’art contemporani que organitza el Consorci de Museus de la Comunitat al municipi. Durant la inauguració van estar presents el director del Consorci, José Luis Pérez, i l’alcalde, Xavi Molina.

Des de juny, el Museu Municipal Antonio Ferri ja suma tres exposicions consecutives que permeten apropar a la ciutadania l’art contemporani gràcies a una part de la col·lecció de la que disposa la Generalitat Valenciana i aprofitant la Capitalitat Cultural de la localitat. Aquesta exposició, que ja està oberta al públic, continuarà fins al 9 de gener de 2022.

Veus pròpies’ mostra obres de Mar Arza, Marta Negre i Mery Sales, i “té la paraula com a fil conductor“, segons expliquen des del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. “Les paraules ens fan entendre la realitat, però a més les paraules que usem donen compte de com som“, afigen.

Per a l’alcalde, “el cicle d’art contemporani ha estat ben positiu per a Bocairent, perquè ha ampliat els nostres horitzons artístics i perquè ha dotat el Museu Municipal Antonio Ferri de l’al·licient de les exposicions temporals“. A més, Molina ha agraït el treball del Consorci, amb qui ha anunciat que l’Ajuntament continuarà impulsant iniciatives conjuntes més enllà de la Capitalitat Cultural.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *