foradia subscriutegrat

Oliva suma dos cicles formatius als seus centres educatius

L’ampliació es va tractar durant la visita del director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomicis

El cicle formatiu d’Edificació i Obra Civil torna a l’IES Gabriel Císcar d’Oliva. A més, el centre educatiu Gregori Maians aconsegueix el cicle de Dependència. Ambdós es podran estudiar a partir del curs 2022-23 i han sigut inclosos degut a l’alta demanda laboral per part de les empreses.

Segons la vicealcaldessa, Ana Morell, “aquestes dues bones notícies formen part de l’estratègia formativa del departament d’Educació que pretén garantir que l’alumnat de la nostra ciutat tinga expectatives de desenvolupament personal i professional a casa seua, a Oliva”. A més, ha volgut agrair a totes les parts implicades “la tasca que s’ha fet des de cada institució i administració per tractar de donar la millor oferta acadèmica i formativa possible per a Oliva.

La notícia es coneixia després que el passat divendres, el director de Formació Professional I Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomicia, es reunira amb els centres educatius i el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva.

Per la seua part, el director general de Formació Professional, Manuel Gomicia, ha volgut, per la seua banda, remarcar la importància “de saber adaptar la nova Formació Professional a cada ciutat, a cada poble i pensar que el consell territorial local ha de ser complementari al comarcal. Hem d’intentar fer una Formació Professional a la carta, feta a la mida de les necessitats de cada ciutat, de cada comarca. A més, la proposta de les meses de treball que ens ha traslladat la regidora d’Educació, juntament amb el Departament d’ADL d’Oliva, dona sentit a aquests consells territorials que hem aprovat fa pocs dies“.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *