foradia subscriutegrat

Èxit de la primera edició del cicle ‘Brines en ruta: la certidumbre de la poesía’’

Més de cent persones han gaudit del passeig literari entorn de l’exposició homenatge al Premio Cervantes

Aquest cap de setmana va tindre lloc l’última sessió del cicle ‘Brines en Ruta: ‘la certidumbre de la poesía’, activitat organitzada per la Fundació Francisco Brines amb la col·laboració de la Regidoria de Museus i Patrimoni Artístic de l’Ajuntament d’Oliva, i la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana. 

Entre l’11 de setembre i el 16 d’octubre, més de cent persones han pogut gaudir de la ruta literària que combinava la visita guiada a l’exposició sobre el poeta en el Museu Etnològic i un itinerari pels escenaris del centre històric d’Oliva més relacionats amb la seua trajectòria vital: l’Enginy del Sucre, la plaça de la Bassa o el carrer de les Moreres, on es troba la seua casa natalícia.

Per a Cristina Colomar i Carmina Desena, de Rodamon en acció, que han conduït l’activitat durant sis dissabtes, “ha estat un punt de trobada amb la poesia, una experiència emocionant i enriquidora que ens ha permés descobrir més a fons la vida i l’obra de Francisco Brines”. 

Julio Llorca, regidor de  Museus i Patrimoni Artístic, ha explicat: “L’exposició de l’obra i vida de Brines ha tingut moltíssima acollida i hem volgut allargar-la perquè la puguen visitar aquelles persones que encara no ho han pogut fer. A més, estem buscant on podem traslladar-la, perquè siga una exposició permanent i es puga visitar sempre que es vulga, pel seu significat i per la importància de la figura de Brines”:

La mostra, inaugurada al juliol, es podrà visitar fins al 31 d’octubre en els horaris habituals del museu.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *