foradia mediambient

Alcoi apropa l’art amb sis cicles culturals

Les mostres de fotografia i pintura es poden trobar a l'IVAM-Cada i la Llotja de Sant Jordi

La capital de l’Alcoi continua impulsant la cultura i l’art. En aquest cas, l’Ajuntament d’Alcoi impulsa sis cicles culturals per a apropar les obres de fotògrafs i pintors a la ciutadania. L’alcoià Antoni Miró, Ximo Canet, Susanna Alemany o Miguel Oriola són els principals protagonistes d’aquestes exposicions.

Des del 2 de desembre i fins al pròxim any, Miró exposarà sota el títol ‘Recent pintat’ una mostra que es podrà visitar a la Llotja de Sant Jordi. Aquesta exposició no serà l’única del recentment nomenat Fill Predilecte d’Alcoi, ja que l’IVAM-Cada també mostrarà ‘Antològica’ a partir del 17 de desembre, fins al 30 de juny del pròxim any.

La seu alcoiana de l’IVAM també acull ‘La fotografia al mig’, una col·lecció amb captures des de 1950. Per altra banda, també està oberta l’exposició de Miguel Oriola ‘En defensa pròpia’, que es podrà visitar fins a febrer en la tercera planta.

No obstant això, l’art també estarà visible en altres racons de la ciutat, com ara el Centre Cultural Ovidi Montllor, on Susanna Alemany exposa ‘Bucle atemporal’. Finalment, el Centre Cultural Mario Silvestre acollirà les obres de Ximo Canet sota el títol ‘S.O.S. tenibilitat’.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *