lasarga subscriutegrat

Antoni Miró rep el premi Canigó de la Universitat Catalana d’Estiu

• Durant l’acte de lliurament, Antoni Miró ha agraït que se’n recorden “del país del sud, on estem nosaltres, molt oblidats” • L’acte de lliurament ha comptat, entre altres, amb l’actuació del cantant xativí Feliu Ventura, qui ha interpretat una cançó composta per al pintor.

Antoni Miró rep el premi Canigó que cada estiu atorga la Universitat Catalana d’Estiu. Aquest premi és atorgat a una persona o a una entitat per la seua trajectòria rellevant en favor de la relació cultural, cívica, científica o política entre els Països Catalans, o per la seua col·laboració amb l’UCE. És el cas de l’artista alcoià qui, a més de ser un ferm defensor d’aquest àmbit cultural, ha col·laborat amb l’UCE realitzant, durant els últims anys, 3 dels cartells de la universitat.

Durant l’acte de lliurament, Antoni Miró ha agraït que se’n recorden “del país del sud, on estem nosaltres, molt oblidats”. I ha afegit que “d’alguna manera som un País que aportem molt a Catalunya i que continuarem fent-ho”.

L’acte de lliurament ha comptat, entre altres, amb l’actuació del cantant xativí Feliu Ventura, qui ha interpretat una cançó composta per al pintor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *