foradia pressupostparticipatiualcoi

El Betlem monumental de Xàtiva s’inaugurarà el 18 de desembre

L’acte anirà acompanyat de passacarrers i animacions

La inauguració del ja tradicional Betlem gegant de Xàtiva es produirà el pròxim 18 de desembre a les 18 hores. Una hora abans, la ciutat ja comptarà amb cercaviles i animacions. Aquest escenari també es convertirà en epicentre de nombroses cites culturals durant els dies de Nadal, com ara el concert ‘Dolçaines per Nadal’ de la Colla de Dolçainers i percussió La Socarrà i els concerts del dia 23, a càrrec de la Societat Musical La Primitiva Setabense i el concert de l’Aula Suzuki.

Una altra de les tornades més esperades serà la del Mercat Medieval de Xàtiva, que ocuparà la plaça del Mercat i els carrers adjacents els dies 2, 3, 4 i 5 de gener amb artesans, parades de menjar, decoració i animacions.

El pròxim divendres, 3 de desembre, tindrà lloc l’encesa de la il·luminació nadalenca de la ciutat, i el dissabte 4 s’iniciarà la Fira d’Atraccions mecàniques a l’Avinguda de Selgas, després de la seua absència el darrer any a causa de la pandèmia. A més a més, també hi haurà fira comercial a partir del divendres 17.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *