foradia subscriutegrat

Rafael Armengol desvela a Xàtiva ‘L’entrellat del color’

L'artista valencià inaugura l'exposició que es podrà visitar fins a abril als museus municipals, el Palau de l'Ardiaca, Sant Domènec i la plaça de la Seu

Xàtiva acull una exposició pictòrica i escultòrica de l’artista valencià Rafael Armengol. La mostra gira al voltant de tota la seua carrera, la qual ocuparà fins a cinc espais de la ciutat, i que es va presentar i inaugurar aquest dijous amb la presència del mateix artista. També van assistir l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la regidora de Cultura, Raquel Caballero, i el comissari de l’exposició, Martí Domínguez.

Sota el títol ‘L’estrellat de color’, l’exposició, que conté al voltant de 120 obres de diferents formats i materials, es podrà visitar fins al 30 d’abril de 2022 a l’exconvent de Sant Domènec, el Palau de l’Ardiaca, la plaça de la Seu, el museu de l’Almodí i el museu de Belles Arts.

“Quan em proposaren aquesta exposició fa un parell d’anys, per a mi va ser una alegria, perquè exposar a una ciutat on ja han exposat artistes com Artur Heras o Alfaro era un motiu d’il·lusió. Per això he tractat de què aquesta siga una exposició atractiva que agrade a la gent”, ha explicat l’artista Rafael Armengol.

Per la seua part, l’alcalde Roger Cerdà ha indicat que “estem molt agraïts de què quan es va proposar portar aquesta exposició tant l’artista com el comissari acceptaren, però sobretot estem molt satisfets de què no sols haja decidit portar obra ja realitzada sinó que a més haja creat noves obres”, i ha definit a Rafael Armengol com “un artista de referència dins del panorama artístic valencià de les últimes dècades”. Cerdà ha incidit en què “des de l’Ajuntament seguim fent una aposta decidida per la promoció cultural de la nostra ciutat perquè entenem que la conjugació de l’art i el patrimoni generen espais expositius que difícilment es poden veure en cap altre lloc”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *