foradia subscriutegrat

El Nadal arriba a Oliva adaptat a la covid

Les noves circumstàncies no han frenat la il·lusió

L’arribada del Nadal no frena la il·lusió d’aquestes dates malgrat la pandèmia. Per aquest motiu, a Oliva ja han presentat la programació nadalenca amb tota una varietat d’esdeveniments i activitats adaptats a les restriccions i circumstàncies actuals. Es tracta d’una mena d’actes inclusius, diversos i per a tots els públics. Per la seua part, des de l’Ajuntament han primat la seguretat de la ciutadania.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, qui ha presentat la programació, ha puntualitzat que tots els actes estaran a cancel·lacions o adaptacions, tot d’acord amb les informacions que aporten es autoritats sanitàries. Serà dissabte, 18 de desembre quan comencen els actes. El primer d’ells serà al Parc de l’Estació amb la trobada amb el Pare Noel, que inaugurarà a les 17 hores, amb el concert de Nadal de l’Associació Musical Santa Cecília d’Oliva. A més, el Pare Noel també es podrà visitar el diumenge 19 de desembre, de 17 a 21 hores.

Oliva també comptarà amb el Mercat Solidari, que es realitzarà el pròxim 19 de desembre, de 10 a 14 hores durant el matí i de 17 a 21 hores de vesprada, al carrer Major, on participaran associacions, fundacions i el comerç local de mà de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), que donaran un percentatge de les seues vendes a AEFAT. Aquest mercat ha estat organitzat per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, la Regidoria de Benestar Social i l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO).

A més, per a amenitzar el mercat, a les 12 hores, al pàrquing de l’Enginy, l’Associació Artístico-Musical d’Oliva farà el seu tradicional concert de Nadal i a les 18 hores, serà el Modern Espai Gospel Cor (MEGOC) l’encarregat de posar la música al mercat.

L’esport també estarà present aquest Nadal amb activitats com el Festival de Nadal de l’Escola de Patinatge, que tindrà lloc al Centre Polivalent d’Oliva el pròxim 20 de desembre a les 17 hores, o el taller de Dansa Urbana, que tindrà lloc el 27 i 28 de desembre al Centre de Participació Ciutadana.

No obstant això, el municipi de la Safor, també comptarà amb diverses activitats, com ara, el tradicional Nadaltubes, el Certamen de cartes i dibuixos als Reis Mags o els Premis del Certamen de Betlems, el pròxim 22 de desembre. Encara que també hi haurà concurs de façanes nadalenques, Mercat de Nadal d’Artesania o cercavila del Pare Noel i La Pietat, entre d’altres. Finalment, serà en Cap d’Any quan el municipi done la benvinguda al 2022 amb música, mentre que a gener encara esperen l’arribada dels Reis Mags.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *