foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Gandia rep el premi Celia Amorós

Aquest guardó, amb el nom d'aquesta filòsofa i escriptora valenciana, ha sigut atorgat per la Diputació de València a la capital de la Safor

El divendres 17 de desembre es va celebrar la sisena edició dels Premis Celia Amorós que atorga la Diputació de València. Els premis, amb el nom d’aquesta filòsofa i escriptora valenciana, que és un referent del feminisme, reconeixen el treball de les àrees d’Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives. Enguany aquest reconeixement ha recaigut en l’Ajuntament de Gandia gràcies a tot el treball que s’ha fet amb organismes, associacions i centres educatius del municipi per a la prevenció de la violència de gènere.

Gràcies a iniciatives com ‘Resilientes’, que ha donat veu a dones víctimes de violència de gènere, o a la recerca continua per aconseguir una ciutat participativa en matèria d’igualtat, sobre la base de l’ensenyament, Gandia ha sigut reconeguda per la Diputació.

La regidora Juana Navarro, que encapçala aquesta àrea, ha agraït aquest premi i ha declarat que: “es reconeix una tasca que es du a terme gràcies a la implicació de les professionals de l’àrea d’Igualtat i de totes les dones i homes a més de col·lectius que s’han involucrat en la lluita contra aquesta xacra social. Gran part de l’èxit que tinguem per erradicar aquests comportaments perquè aconseguim involucrar el conjunt de la societat”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *