foradia becasivace

Les Cambres de Comerç de la Comunitat es reuneixen a Alcoi

Totes elles han celebrat la decisió de concedir la medalla d'Or de Cambres d'Espanya a Enrique Rico Ferrer

Els presidents de les 5 Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana s’han reunit a Alcoi per tal de celebrar el seu Comité Executiu en el qual s’han tractat assumptes ordinaris i s’ha acordat manifestar la seua oposició a l’aplicació d’una taxa turística al territori valencià.

També s’ha aprofitat que aquesta reunió s’ha fet en Alcoi per a celebrar que s’ha concedit la medalla d’or de la Cambra d’Espanya a Enrique Rico Ferrer, que va ser president de la Cambra d’Alcoi durant 27 anys.

José Vicente Morata, és el president d’aquest consell que està integrat per la Cambra d’Alacant, amb la presidència de Juan Riera; Pablo de Gracia, president de la Cambra d’Alcoi, Lola Guillamón, presidenta de la Cambra de Castelló; i per la Cambra d’Oriola, amb Mario Martínez com a president.

Morata, ha volgut agrair la rebuda de la Cambra d’Alcoi, i ha insistit en la sintonia en la qual treballen les cinc cambres que hi ha a la Comunitat. “Les accions de les Cambres són comuns a les cinc entitats, perquè és molt important arribar a tot el territori. Vertebrar, compartir i buscar solucions de manera conjunta als problemes de les empreses del territori és vital per tal d’assegurar el creixement de la nostra economia”.

A més, ha mostrat la seua satisfacció en conéixer que la Cambra d’Espanya ha concedit a Enrique Rico aquesta distinció, que reconéixer el seu treball en defensa de les pimes d’Alcoi durant 27 anys. “Ha sigut l’ànima de les empreses d’Alcoi i el seu màxim defensor”, ha destacat el president de les Cambres de la Comunitat.

Per la seua part, Pablo de Gracia, president de la Cambra d’Alcoi, ha afirmat que està molt honrat al rebre en l’edifici cameral d’Alcoi als presidents de la resta d’organismes de la Comunitat. “Ha sigut la primera vegada tras l’etapa més dura de la pandèmia, que el Consell ix de València. Les Cambres estem molt unides i ho seguirem estant, i agraïm aquesta descentralització, perquè ens serveix per a fer valdre la nostra Cambra, i al nostre teixit industrial”, ha assegurat Pablo de Gracia.

Pel que fa al reconeixement a Enrique Rico, de Gracia pensa que: “ha sigut una figura clau en el desenvolupament de la Cambra d’Alcoi. En aquests 27 anys va posar la cambra en el lloc que li tocava”.

Com ja hem dit anteriorment s’ha aprofitat aquest encontre per a parlar de la Taxa Turística, i totes les cambres s’han mostrat contràries a la implantació d’una taxa turística, ja que, segons indiquen “perjudica un sector que ja està patint greument les conseqüències de la crisi sanitària. Estem en el moment de fomentar l’activitat econòmica i no de posar en risc la seua competitivitat. El consell de Cambres es mostra contrari a incrementar la pressió fiscal en un sector que és clau per a l’economia valenciana i que ja està molt afectat per la crisi sanitària”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *