foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç d’Alcoi engega aquest juliol uns cursos sobre exportació

Els dies 2, 4 i 9 de juliol la seu de la Cambra de Comerç a Alcoi acull la iniciativa Comença a exportar, en horari de 10 a 14 hores

La Cambra de Comerç d’Alcoi posa a disposició de les pymes un curs per a aprendre la capacitat de vendre més enllà de les nostres fronteres

La seu de la Cambra, en el carrer Sant Francesc número 10, ha preparat pel mes de juliol el curs ‘Comença a exportar’. L’horari és els dies 2, 4 i 9, de matí, de 10 a 14 hores.

La proposta està organitzada per la Cambra d’Alacant, junt a la d’Alcoi, i també per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l’IVACE, a més de l’ICEX. El curs està integrat per una sèrie de jornades i mòduls formatius gratuïts, mitjançant els quals recòrrer tota la geografia alacantina, donant a conèixer els programes d’internacionalització.

Entrant en matèria sobre l’exportació de xicotetes i mitjanes empreses

La Cambra de Comerç guarda l’objectiu de proporcionar a totes les pymes informació sobre els recursos, accions i coneixements necessaris per tal d’afavorir la seua expansió internacional. La iniciativa que se celebrarà a Alcoi compta amb el recolzament del Fondos Feder de la Unió Europea.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *