foradia mediambient

Pego i La Caixa col·laboren en una acció solidària

Des de l'entitat bancària s'han donat més de 6.500 euros perquè Acció Urgent dispose d'un monitor electrocardiograma i una cadira d'emergència mecanitzada

Pego continua millorant el servei de primers auxilis, i ara ho ha fet gràcies a La Caixa, que ha donat 6.567 euros per a adquirir un monitor electrocardiograma i una cadira d’emergència mecanitzada. Aquests dos aparells seran per als membres d’Acció Urgent per tal d’atendre a veïns i veïnes que necessiten atenció de primers auxilis.

El monitor proporcionarà funcions terapèutiques i de diagnòstic a través d’un equip de fàcil utilització dissenyat per a l’ús hospitalari com l’extrahospitalari. A més, té un desfibril·lador extern semiautomàtic (DEA) amb shock Advisory, i un sistema d’ajuda al diagnòstic o marcapassos extern transcutani.

Pel que fa a la cadira elevadora per a caigudes d’emergència, permet alçar a una persona que ha patit un contratemps i no pot moure’s per Ella mateixa. Aquest aparell permet realitzar la incorporació del pacient de forma segura, ràpida i sense esforç per a la persona que l’està atenent.

“Ens hem convertit en la referència de la comarca en aquest aspecte”, ha assegurat l’alcalde Enrique Moll, i per la seua part, la regidora de Sanitat, Alicia Siscar, ha explicat que: “La gent dels comerços i locals que es troben prop de cadascú d’aquests desfibril·ladors sap com funcionen, tenen nocions bàsiques de primers auxilis per si fora necessari utilitzar-los”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *