foradia subscriutegrat

Pego i Ebo seran la seu d’un Everesting solidari

El ciclista José Fornés recorrerà l'altura de l'Everest entre estos dos municipis el pròxim 28 d'agost

8.848 metres és l’altitud de l’Everest, una distància que marcarà a Pego i Ebo el pròxim 28 d’agost. L’objectiu és realitzar un Everesting solidari de la mà del ciclista d’Ondara José Fornés, que recorrerà els quasi 9 quilòmetres entre les dues poblacions de la Marina Alta amb la finalitat de col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. Per això, el ciclista del Club Segària ealitzarà fins a 20 vegades el mateix trajecte, el port de la Vall d’Ebo, arrancant en la zona coneguda com Els Pilarets, en el terme municipal de Pego.

Fornés explica que té “un company al qual estime moltíssim que va ser diagnosticat amb aquesta malaltia i és la meua manera d’aportar el meu granet d’arena a la causa“. L’esportista d’Ondara assegura que el port de la Vall d’Ebo “se m’ha ennuegat alguna vegada, és dels quals més em costa“. No és per a menys, ja que el desnivell és de 460 metres en una distància de poc més de 7,7 quilòmetres. “Hi ha hagut gent que m’ha recomanat fer el port de Coll de Rates, però la meua caparrudesa em porta a la Vall d’Ebo“, afig.

El ciclista lamenta el gran incendi d’aquesta passada setmana que ha patit la zona. “He estat entrenant aquests últims dies i és trist, l’estampa ara és molt diferent”. Fornés creu que amb el ‘Everesting’ contribuirà a fomentar les visites a la zona, “el de la Vall d’Ebo és un port espectacular, molt bo per als ciclistes, si ajude al fet que es promocione la zona a través del ciclisme, serà perfecte”.  

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *